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간단료리

[cod] 오늘저녁

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Drizzle olive oil on to the fish fillets and season. Gently heat a non-stick frying-pan and add the fish, skin down, and cook until the skin starts to colour and turn golden and crisp. Turn up the heat slightly and add the fresh butter and after a couple of minutes, turn the fish over. Finish cooking until the butter begins to turn brown (be careful not to let it go black). Add the capers, chopped parsley and finish with a good squeeze of lemon juice to deglaze the pan. Remove the fish from the pan and serve immediately with a piece of fresh baguette to mop up the buttery juices. You could also serve the skrei fillet with mashed potato and spinach.

오랫동안 미뤄왔떤
동료 저녁 초대.
동태를 위와 같이 조리해야 겠다.
내가 만든 버전
중간의 동그란 것은
무우..나의 응용.
감자와 무우는 삶아서 준비해놓고
동태는 팬에 앞뒤로 살짝 구워
모두 쿠킹팬에 놓고
오븐에서 8분정도 익힌다.
팬에 버터와 레몬 주스를 넣어
가벼운 소스를 만들었고
실파는 장식임.
동태 위에 얹은 것은
파아슬리 다진것과
케이퍼 다진것을 올리브유와 버무린 것임.
동료는 맛있다고 두쪽 다 먹었심
(아님 배가 고팠거나).